Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker. Kog ved svag varme i ca. 45 min., eller til centrumtemperaturen målt med stegetermometer er 60 grader.
  2. Sluk og lad kødet hvile i kogelagen i 20 min. Skær kødet i tern til suppefyld.
  3. Kog grønkålsbladene i letsaltet vand i ca. 3 min.Kogningen springes over, hvis man bruger frossen grønkål. Lad bladene dryppe af og hak dem fint.
  4. Steg løgene klare i en gryde med olivenolie. Tilsæt gulerod, grønkål og bouillon eller vand og kog i ca. 5 min.
  5. Tilsæt tern af hambugerryg. Smag suppen til med salt, peber og muskatnød. Servér suppen med ristede stænger af rugbrød.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri