Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift med hakket æg og radiser.
Grønne asparges med hakket æg og radiser
4 personer
Tid: 15 min.
Kogetid: 1-2 min.
4 æg
Dressing:
4-5 spsk. olie
1 spsk. sennep
Sådan gør du:
  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
  2. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
  3. Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
  4. Fordel parmesanen over.
  5. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
  6. Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge