Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Prøv et vegetarisk alternativ til klassiske frikadeller i form af disse grønne frikadeller.
Sådan gør du:
  1. Rør de groftrevne rodfrugter sammen med de sammenpiskede æg og tilsæt krydderier.
  2. Form farsen til frikadeller (det er nemmest med hænderne) og steg dem på en pande med smør/olie i ca. 5 min. på hver side. Servér med peberfrugtsovs ris eller brød.
  3. Peberfrugtsovs:Sautér skalotteløg og peberfrugt bløde og blanke i olie. Tilsæt vineddike og lad det koge næsten væk. Tilsæt bouillon og lad det simre, til peberfrugten er mør (ca. 10 min.). Blend sovsen jævn sammen med cremefraiche og smag til med salt og peber.
Tips!
Grønne frikadeller er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri