Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Grønsagsburger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
Agurkecreme:
Sådan gør du:
  1. Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt de afdryppede kikærter og grønne ærter. Varm igennem under omrøring og tilsæt krydderier. Hæld det over i en foodprocessor og kør det til en grov fars.
  2. Form farsen til to eller fire bøffer og vend dem i mel. Steg dem gyldne på en pande med olie (ca. 2 min. på hver side) og server i lune boller med agurkecreme
  3. Agurkecreme: flæk agurken og skrab kernerne ud, skær agurken i tynde skiver og vend sammen med yoghurt, hakket mynte, salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri