Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Grønsagssalat
(8 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Dressing:
1½ dl olivenolie
evt. 1 fed hvidløg
Sådan gør du:
  1. Skræl gulerødderne og vask squashene. Brug skrælleren til at „skrælle” grønsagerne i tynde, lange skiver.
  2. Pil rødløget og halvér det fra rod til top. Skær løget i meget tynde skiver.
  3. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, knust hvidløg (kan udelades), finthakket oregano, salt og peber.
  4. Vend grønsagerne i dressingen og lad salaten trække 5 min.
Tips!
Grønsagerne kan „skrælles” og opbevares i koldt vand i køleskabet. Dryp dem godt af, før de vendes i dressingen.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri