Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Når man spiser masser af fuldkorn, er man mæt i længere tid, og det er godt for fordøjelsen. Disse grove muffins er gode til alle dagens måltider. De har en sød smag fra tørrede abrikoser og passer derfor til stærkt smagende mad som karryretter og ost.
Sådan gør du:
  1. Hæld kogende vand på bulguren, og lad den trække ca. 15 min. ien skål, til vandet er let afkølet. Hak abrikoserne fint og tilsæt dem sammen med olie og tykmælk. Bland hvedemelet med bagepulver og resten af de tørre ingredienser.
  2. Rør de to blandinger sammen til en ensartet dej. Fordel dejen i muffinforme, smurt med olie, og sæt dem i en muffinpande (eller brug 2 muffinforme til hver, hvis du ikke har en muffinpande). Drys med sesamfrø.
  3. Bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn, til de grove muffins er gennembagte. Test, om de er bagte ved at stikke et træspid eller en lille kniv ned i midten – der må ikke være rå dej på. Afkøl de bagte muffins på en bagerist.
Tips!
Frys evt. muffins i mindre portioner i fryseposer. Pak dem, mens de endnu er varme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge