Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Bag kun 1-2 pizzaer ad gangen.
Grundopskrift på pizzadej
(Til ca. 6 pizzaer på hver 20 cm)
Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: ca. 2 timer
Bagetid med fyld: ca. 20 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
25 g gær
½ tsk salt
3 dl vand
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i lunet vand (vandets temperatur skal være fingerlunt). Kom salt og olie i gærvæden.
  2. Hæld melet i en skål og lav en fordybning i midten. Hæld gærvæden i. Ælt dejen sammen, til den er glat og smidig, og form den til en kugle, som lægges i en skål. Læg et klæde over og lad dejen hæve lunt, til den bliver mindst dobbelt så stor.
  3. Forvarm ovnen til 230 grader. Hvis man har en bagesten, bliver resultatet bedre. Bagestenen lægges på bagepladen, når ovnen tændes. Del dejen i 6 dejkugler. Lad dem efterhæve et kvarters tid. Pres nu dejen ud til runde eller rektangulære flade dejplader.
  4. Kom fyld på, stænk med olivenolie og bag pizzaerne fra 20 min., afhængigt af mængden af fyld.
Tips!
Pizzabunden kan forbages 6-8 min ved 225 grader, inden fyldet kommes på. Herefter færdigbages pizzaen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri