Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog skinken efter pakkens anvisning.
  2. Skyl ærterne i koldt vand og kog dem møre med vand og rosmarin eller timian i ca. 45 min. Fjern krydderurterne og blend eller mos ærterne og væsken til puré.
  3. Sautér løg, hvidløg og grønsager blanke i en gryde med smør eller olie og tilsæt bouillon. Giv det et opkog og tilsæt ærtepuré.
  4. Lad suppen simre, til grønsagerne er akkurat møre og suppen har en passende konsistens. Smag til med eddike, salt og peber.
  5. Skær skinken i skiver og servér dem med suppen som tilbehør – eller skær skinken i tern og vend dem i suppen. Giv groft brød og sennep til.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri