Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog 250 g flækærter møre efter anvisning på pakningen sammen med 2 kviste timian. Purer ærterne gennem en sigte eller kom dem i blenderen.
  2. Kom ca. 500 g magert svinekød, f.eks. afpudset svinebov, i en gryde med vand, der dækker, og bring det langsomt i kog. Skum suppen omhyggeligt. Tilsæt salt og 1 spsk eddike, 1-2 gulerødder (ca. 125 g), ¼ selleri (ca. 200 g), ½ pastinak eller persillerod (ca. 100 g), 2 kartofler (ca. 125 g) og 1-2 porrer (ca. 200 g).
  3. Bind en suppevisk og tilsæt den. Lad kødet koge mørt ca. 1 time. Tag grønsagerne op, efterhånden som de bliver møre. Del grønsagerne i mindre stykker. Tag kødet op, når det er færdigkogt og hold det varmt.
  4. Bland ærterne med kødsuppe, så de får en passende konsistens. Varm ærterne og tilsæt de delte grønsager. Server gule ærter rygende varme med kødet skåret i skiver, rødbeder, sennep og rugbrød.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra God mad – til små gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66129006.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri