Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Lækre cookies, der smager lige så skønt som en gulerodskage. De kan også serveres med flødeostglasur, hvis det skal være ekstra lækkert.
Gulerodscookies
Ca. 24 stk.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
¼ tsk salt
75 g farin
50 g sukker
75 g rosiner
Sådan gør du:
  1. Varm ovnen op til 160 grader varmluft (180 grader alm. ovnvarme). Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen.
  2. Pisk smørret cremet med farin og sukker og pisk æg og vaniljesukker i. Tilsæt gulerødder, valnødder og rosiner og rør melet i.
  3. Sæt dejen med dessertskeer på to bageplader med bagepapir – og tryk dem let flade med en gaffel.
  4. Bag kagerne 12-15 min. og lad dem stå på pladerne et par minutter, før de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse.
  5. Server evt. kagerne med flødeostglasur: Rør 25 g blødt smør med 100 g flødeost naturel, 150 g sigtet flormelis og kornene af en ½ stang vanilje eller ½ tsk vaniljesukker.
Tips!
Prøv evt. at trykke kagerne ekstra flade inden bagningen og læg de afkølede kager sammen med glasur to og to som en ”sandwich”.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri