Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Smagfuld og klassisk gullaschsuppe.
Gullaschsuppe
4-5 personer
Arbejdstid: ca. 3 timer
Kogetid: ca. 1½ timer
2 spsk salt
ca. 1½ liter vand
Sådan gør du:
  1. Brun stykker af kød og løg i fedt i en gryde. Tilsæt hvidløg, tomatpuré og krydderier.
  2. Hæld vand på, så det dækker, og lad suppen småkoge i 1 time, til kødet er næsten mørt.
  3. Tilsæt peberfrugt og kartofler og kog videre i 15-20 min., til alt er mørt.
  4. Smag til med salt og krydderier.
  5. Servér med brød og cremefraiche.
Tips!
Gullaschsuppe er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge