Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En klassisk dansk hakkebøf med et strejf af grønt.
Sådan gør du:
  1. Form 2 hakkebøffer. Brun dem i smør og olie på begge sider i en varm, halvdyb pande. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne videre ca. 3 min. på den ene side og vend dem.
  2. Rør sennep med cremefraiche og majsstivelse, hæld det i panden og kog op.
  3. Læg bønnerne rundt om bøfferne, læg låg på panden, og kog ca. 3 min., til bøfferne er lige netop gennemstegte.
  4. Servér med brød, kartofler eller ris og drys med persille og evt. purløg.
Tips!
Hakkebøffer er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri