Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Hakket kød ryger tit i indkøbskurven, da det kan tilberedes på utallige måder. Her med lidt sommerligt tilbehør som friske krydderurter og spændende salater.
Sådan gør du:
  1. Hæld bulguren i en skål og tilsæt 1 spsk olivenolie og ½ tsk salt.
  2. Hæld kogende vand over og lad det trække under låg i ca. 15 min.
  3. Hæld bulguren til afdrypning på en sigte og derefter over i en skål.
  4. Tilsæt citronsaft og olivenolie og vend grønsagerne i. Smag til med salt og peber.
  5. Rør yoghurten sammen med friskhakket mynte, salt og peber.
  6. Ælt kødet sammen med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer. Steg dem på en varm pande med olie og/ eller smør (ca. 4 min. På hver side).
  7. Servér med bulgur/gulerodssalat og mynteyoghurt.
Tips!
Hakkebøffer med salat og mynteyoghurt er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge