Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En lækker og velsmagende variation af tilbehøret til den populære hakkedreng.
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer. Steg dem på en pande med smør ca. 3 min. på hver side.
  2. Tag kødet af panden og steg nu de fintsnittede skalotteløg bløde på panden.
  3. Hæld vinen på og lad det koge næsten helt ind. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem. Tilsæt syltede peberkorn og smag til med salt.
  4. Anret bøfferne med sovs og det valgte tilbehør.
Tips!
Hakkebøffer er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri