Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Gør lidt ekstra ud af halloween ved at bage en festlig kage med små, fine græskar og en stor korsedderkop på toppen.
Halloweentærte
(10 personer)
Mørdej:
200 g mel
100 g flormelis
1 æg
ca. ½ dl vand
Græskarcreme:
3 spsk honning
100 g mel
5 tsk kanel
1½ tsk muskatnød
Pynt:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Mørdej:
    Smuldr smørret i melet, tilsæt flormelis og saml dejen med ægget. Stil dejen køligt i 1 time.
  2. Skræl græskarret og fjern kernerne. Skær græskarkødet i tern og kom dem i en gryde sammen med vand. Lad det koge i 10- 15 minutter, til ternene er bløde. Blend dem til mos i en blender eller med en stavblender.
  3. Græskarcreme:
    Kom græskarmosen i en skål, tilsæt honning, citron og fløde. Riv marcipanen over mosen og sigt mel og krydderier over blandingen. Rør det hele let sammen.
  4. Rul mørdejen ud og læg den i tærteformen (26-28 cm i diameter). Dejen skal dække hele formen – også op ad kanterne.
  5. Fordél græskarcremen over dejen og bag deni ovnen ved 200 grader i 30-40 min. Tærten er færdig, når mørdejen er lysebrun. Kontrollér evt. med en strikkepind, at cremen er bagt.
  6. Marcipangræskar og -edderkop:
    Farv halvdelen af marcipanmassen orange og rul 12 små, runde græskar. Farv halvdelen af den resterende marcipan brun med kakao til spindelvævet.
  7. Den sidste marcipan deles i små portioner: en lille portion grøn til stilke, en portion sort til edderkoppen og en lille smule rød til korset. Form efter fantasien og sæt dem på kagen, når den er afkølet. Drys med valnødder og evt. bladguld.
Tips!
Tærten er også superdejlig uden pynt. Servér blot med lidt vaniljeis eller flødeskum.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri