Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Hane stegt med citron og timian
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 1 time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 bundt frisk timian
Tilbehør:
1-2 spsk sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Skær de yderste vingespidser af og skær rygbenet ud af kyllingen. Bræk kyllingen op, så den kan ligge nogenlunde fladt.
  2. Gnid den ind - og udvendigt med citronskal, timian, salt og peber og læg den i en bradepande med bagepapir med skindsiden opad.
  3. Smør den med smør eller olie og dryp med citronsaft. Sæt den i ovnen ved 200 grader.
  4. Vask kartoflerne og vend dem sammen med olivenolie og sesamfrø. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen, når kyllingen har fået 35 min.
  5. Steg videre 25 min., til kyllingen er gennemvarm og kartoflerne møre.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri