Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Hanelår med salvie og madeira
(3-4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 25 min.
Fryse-egnet
1-2 kviste frisk salvie
15 g smør
1 fed hvidløg
1 dl madeira
2½ dl bouillon
Tilbehør: grønsager og små ristede kartofler
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Løsn skindet på lårene og læg et salvieblad mellem kød og skind. Drys kødet med salt og peber og brun det på en pande med smør. Læg det over i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ca. 25 min.
  2. Svits fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt madeira og et enkelt salvieblad. Kog det igennem og tilsæt bouillon. Lad det simre 10 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber og si evt. sovsen.
  3. Servér lårene med friske grønsager, små ristede kartofler og madeirasovs.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri