Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FjerkræSupper
Spis foråret i møde med denne klassiske opskrift på hanesuppe.
Hanesuppe med forårsgrønt
3-4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 2 timer og 10 min.
ca. 2½ liter koldt vand
1 tsk salt
2 stilke blegselleri
Fyld:
250 g rosenkål
Tilbehør: brød
Sådan gør du:
  1. Læg haneskrog og vingespidser i en gryde og dæk med koldt vand. Giv det et langsomt opkog og fjern skum. Tilsæt salt og skum af igen. Tilsæt krydderier og de rensede urter og lad suppen simre 2 timer.
  2. Rens grønsagerne imens: Skær roden og de yderste blade af rosenkålene, vask dem, halvér dem og snit dem fint. Pluk de grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i flere hold koldt vand. Slyng vandet af og snit spinaten i tynde strimler. Frossen spinat optøs, presses fri for væde og snittes fint.
  3. Tag skroget op, si suppen og stil den køligt – skum fedtet af overfladen. Pluk kødet af skroget og skær det i små stykker. Kassér skroget.
  4. Svits de snittede rosenkål bløde i smør eller olie og tilsæt den siede suppe (gem 2½ dl til lårene). Giv det et opkog og tilsæt spinat, ærter og kød. Lad suppen simre 3 min. og smag til med salt og peber. Servér straks med brød.
Tips!
Hanesuppe er fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri