Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Del 1 æg i blomme og hvide. Bland æggehviden med 3 dl A38 med højst 1,5% fedt, ½ dl olie eller oliemargarine, 150 g havregryn (ca. 5 dl), 2-3 spsk friskhakket oregano, 1 tsk salt, 3 tsk bagepulver og ca. 250 g hvedemel (ca. 4 dl).
  2. Ælt dejen sammen.
  3. Del dejen i 4 kugler og tryk dem til 4 flade, runde brød ca. 1½ cm tykke.
  4. Giv hvert brød 2 snit, så der fremkommer 4 trekanter.
  5. Pisk æggeblommen sammen med 1 spsk koldt vand og pensl brødene med blandingen.
  6. Bag brødene ved 200 grader midt i ovnen i ca. 15 min.
  7. Afkøl brødene på en bagerist, før de brækkes fra hinanden.
  8. Brødene er fryseegnede
Tips!
Oregano kan erstattes med 1 spsk tørret rosmarin og evt. 1 tsk fintrevet citronskal.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Spis vel - Lev vel' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri