Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Bland mel, havregryn, bagepulver og salt i en skål. Ælt smør og sukker i, til det bliver en grynet masse.
  3. Pisk ægget let sammen med kærnemælk, tag lidt fra til pensling og rør resten i dejen.
  4. Klap dejen ud i ca. 2 ½ cm’s tykkelse på et meldrysset bord.
  5. Skær eller udstik dejen i 8-10 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Pensl brødene og bag dem midt i ovnen ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.
Tips!
Rør evt. rosiner eller hakkede nødder og/eller chokolade i dejen, inden den rulles ud.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri