Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Havregryn er geniale at putte i bagværk generelt, og det gælder også disse snitter, hvor grynene giver noget bid og fylde.
Havresnitter med skønne stikkelsbær
(12 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 40 min.
Ikke fryse-egnet
150 g smør
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skyl og nip stikkelsbærrene og skær store bær i halve. Hak nødderne groft.
  3. Smelt smør, rørsukker og honning eller sirup sammen i en gryde.
  4. Tag gryden af varmen og vend havregryn, nødder og stikkelsbær i.
  5. Læg massen i en lille bradepande (20x30 cm) foret med bagepapir og pres det jævnt ud i formen med en dejskraber. Bag kagen i ca. 40 min., til overfladen er gylden, og kagen er gennembagt.
  6. Lad kagen afkøle i formen i 10 min. Vend den ud på et bræt og skær den i 12 snitter. Læg et let pres over og lad dem afkøle. Opbevar snitterne i en boks i køleskabet.
Tips!
Snitterne kan laves med både friske og frosne stikkelsbær. Bruger du de frosne, skal du vende dem med 1½ spsk majsstivelse, inden du putter dem i dejen.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge