Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Helle fra Den Store Bagedyst på DR1 bager hver jul nogle lækre australske snitter, som er en mellemting mellem en småkage og konfekt. Du får opskriften her ♥
Helles karamelsnitter
Bund:
110 g mel
1½ tsk bagepulver
125 g smør
Fyld:
1 dåse (4 dl) kondenseret mælk
30 g smør
2 spsk sirup
Chokoladetop:
30 g smør
Drys:
Sådan gør du:
  1. Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Beklæd en form på ca. 20 x 30 cm med bagepapir.
  3. Bund: Bland mel, bagepulver, kokosmel og brun farin. Hold lidt af de tørre ingredienser tilbage.
  4. Tilsæt smeltet smør og resten af de tørre ingredienser, til massen er sammenhængende.
  5. Tryk massen godt sammen i bunden af formen.
  6. Bag bunden i 1015 min. Den må ikke blive for mørk i kanten.
  7. Fyld: Varm kondenseret mælk, smør og sirup igennem i en tykbundet gryde. Rør jævnligt, da det nemt brænder på. Massen skal begynde at boble tykt og blive let gylden. Det tager 1015 min.
  8. Hæld karamelfyldet over bunden og sæt kagen tilbage i ovnen i ca. 10 min., til overfladen er gylden. Lad kagen køle helt af.
  9. Chokoladetop: Smelt chokolade og smør langsomt over vandbad.
  10. Smør chokoladen hen over den kølede karamelkage. Drys evt. med guldstøv og frysetørrede hindbær. Når kagen har sat sig, skæres den ud i små snitter.

    Læs om Helle Rimmers jul her »
Velbekomme!
Foto: Søren Jansby/Opskrift: Helle Rimmer
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri