Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fjern sølvhinden på mørbraden (den tykke sene på langs), hvis det ikke er gjort, og krydr mørbraden med salt og peber.
  2. Svits først bacontern sprøde i en gryde. Tag dem op. Kom så halvdelen af smørret i og tilsæt de pillede løg. Svits dem nogle minutter og kom derefter de hele eller delte svampe i. Tag også det op af gryden.
  3. Kom resten af smørret i og brun mørbraden på alle sider. Kom bacon, løg og svampe tilbage i gryden og hæld bouillon og fløde ved. Lad retten snurre i et kvarter.
  4. Smag flødesovsen til med salt og peber.
  5. Skær mørbraden i skiver, før den serveres med sovs samt det øvrige tilbehør.
Tips!
Helstegt mørbrad med svampe og løg er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri