Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret til en tyk creme (ca. 5 min. med en håndmikser). Pisk mascarpone sammen med resten af sukkeret og vaniljekorn. Vend æggeblommer og mascarpone sammen og tilsæt citronsaft. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
  2. Dæk bunden af et firkantet fad (ca. 20x30 cm) med kager. Stænk kagerne med brændevin eller likør og smør halvdelen af cremen over dem. Stil hindbærrene tæt i cremen. Læg endnu et lag kager over, stænk med spiritus og dæk med creme. Glat overfladen og sæt desserten koldt i min. 3 timer. Drys med chokolade eller sigtet kakao.
  3. I stedet for chokolade kan kagen pyntes med friske hindbær eller hindbærsovs: blend 200 g hindbær sammen med 75 g sukker og pres det igennem en sigte.
  4. Desserten kan fryses uden pynt og optøes i køleskabet natten over. Pynt umiddelbart før servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri