Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Italiensk flødedessert.
Hindbær-pannacotta
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: få minutter
Størknetid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
75 g sukker
Sådan gør du:
  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.
  2. Hæld fløden i en gryde med vaniljestangen og sukkeret og varm blandingen op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og fjern vaniljestangen.
  3. Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud og rør husblassen i yoghurten og kom yoghurtblandingen i flødeblandingen.
  4. Hæld massen i portionsglas og stil dem i køleskabet i nogle timer, til cremen er stivnet.
  5. Servér pannacotta med hindbær.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri