Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Mos eller blend 1-2 kolde, kogte kartofler (ca. 100 g).
  2. Rør 25 g gær ud i 2 dl håndvarm mælk. Tilsæt kartofler, 1 æg, 3 spsk fedtstof, 2 spsk sukker og ½ tsk salt.
  3. Bland ca. 450 g hvedemel (ca. 7½ dl) i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens.
  4. Ælt dejen godt og stil den tildækket til hævning i ca. 30 min.
  5. Slå dejen ned og rul den ud til en plade (ca. 40x40 cm).
  6. Fordél 1 dl hindbærmarmelade (ca. 100 g) over dejen og rul den sammen som en roulade.
  7. Skær dejen i ca. 20 stykker a ca. 2 cm tykkelse.
  8. Læg sneglene på bagepapir på en bageplade med snitfladen opad. Pensl med æg og drys med kokosmel.
  9. Lad sneglene efterhæve i 15 min. Bag sneglene midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
  10. Sneglene er fryseegnede.
Tips!
Sneglene kan også bages med marmelade uden tilsat sukker.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Godt brød – sundt og sødt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri