Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 40 min. Ikke fryse-egnet
Hindbærsnitter med nøddetopping
16 stk.
Dej:
175 g hvedemel
75 g sukker
75 g smør
Fyld:
Topping:
2 æg
100 g farin
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel og sukker og hak smørret i. Saml dejen med iskoldt vand og pres den ud i en lille bradepande (ca. 16x26 cm) foret med bagepapir. Sæt den i ovnen i 20 min.
  2. Pisk æggene sammen med farin og mel og tilsæt nødder. Smør marmeladen på den forbagte bund og fordél nøddefyldet ovenpå.
  3. Bag kagen i ovnen i 20 min. Stil den til afkøling på en rist. Løft den kolde kage op vha. bagepapiret og skær den i snitter. Opbevar dem i en kagedåse.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge