Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Lækre snitter med hindbær, glasur og krymmel. Uhm!
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm.
  2. Lad dejen hvile i 30 min. i køleskab.
  3. Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud til et rektangel (10 cm bred og 35 cm lang). Dejen skal være ca. ½ cm tyk.
  4. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordél hindbærmarmeladen over, og læg den anden dejplade over.
  5. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  6. Skær kagen i 7 cm brede snitter, der evt. kan halveres
  7. Rør flormelis og vand sammen til glasur, og smør den på snitterne, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel, og lad kagerne køle af inden servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri