Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Skal det være smart, så skær den hjemmebagte pizza i fine stykker, præcis som de gør på fastfood-restauranterne.
Hjemmebagte pizzaslices
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Tilberedningstid: 45 min. inkl. hævning
De ubagte pizzaer er fryse-egnede
25 g gær
1 tsk salt
200 g hvedemel
200 g durummel
2 fed hvidløg
1 lille (70 g) dåse konc. tomatpuré
¼ tsk salt
1 stort salathoved
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vandet i en stor skål. Tilsæt salt og de to slags mel og ælt dejen grundigt, til den er fast og glat. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
  2. Blend tomater med hvidløg, tomatpuré og salt. Riv mozzarellaen på den grove side af rivejernet. Varm ovnen op til 230 grader varmluft.
  3. Del dejen i to. Rul hver dej ud til en stor firkant i bagepladens størrelse. Læg de to pizzaer på bagepapir på hver sin bageplade.
  4. Smør tomatsovsen ud på begge pizzaer – helt ud til kanten. Fordel champignoner, peberfrugter og pølse jævnt over pizzaerne. Drys med reven mozzarella og oregano. Bag pizzaerne i ovnen i 10-15 min., til osten er smeltet, og pizza- bundene er lysebrune i kanten.
  5. Skyl og tør salaten grundigt. Bryd den i store stykker. Bland olie og eddike sammen og vend dressingen grundigt med salaten i en stor skål. Smag til med salt og peber.
  6. Skær eller klip pizzaen i store stykker, pynt med basilikumblade og servér salaten til.
Tips!
Smør lidt smør på tærtefadet under tærten. Så ligger den fast og glider ikke af fadet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Christine Bille Nielsen

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri