Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hjemmelavede Christiansøsild
(2 glas)
Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 1 uge
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2½ dl eddike
2½ dl vand
10 stk. sort peber
2 tsk oregano
75 g salt
50 g farin
50 g sukker
Sådan gør du:
  1. Skær sildefileterne igennem på langs på hver side af rygbenet.
  2. Bland eddike og vand og læg sildefileterne deri. Lad dem trække i køleskab 6-8 timer.
  3. Mal krydderierne groft og bland dem med salt, farin og sukker.
  4. Tag sildene op af eddikelagen og tør dem med køkkenrulle. Læg dem lagvis med krydderiblandingen i en plastbøtte med låg.
  5. Luk til og stil dem koldt mindst 1 uge.
  6. Pak evt. sildene om i smukke, rengjorte glas (holdbarhed mindst 4 uger).

    Husk at sætte produktionsdato og holdbarhed på, hvis de gives som gave.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri