Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Du kan sagtens selv bage de populære amerikanske OREO-kiks - Oreos er amerikanske chokoladesmåkager med cremefyld.
Hjemmelavede OREOS
30-35 stk.
Arbejdstid: 1 time
Hviletid: 1 time
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
Chokoladekager:
175 g hvedemel
3 spsk kakao
175 g sukker
¼ tsk salt
1 æg
Fyld:
250 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Sigt mel sammen med kakao og bagepulver og tilsæt sukker og salt. Hak det kolde smør i (det gøres nemt i en foodprocessor) og saml hurtigt dejen med ægget. Pak dejen ind og lad den hvile 1 times tid i køleskabet.
  2. Rul dejen ud i ca. ½ cm's tykkelse og udstik den til 60-70 runde kager (4-5 cm i diameter) (eller tril dejen til kugler og tryk dem let flade). Prik dem med en gaffel og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Bag kagerne 8-10 min. og lad dem afkøle på en rist.
  3. Fyld:
    Sigt flormelis og vaniljesukker og pisk det sammen med smør og cremefraiche eller fløde. Pisk cremen luftig med en håndmikser i ca. 3 min. og fyld den i en sprøjtepose.
  4. Læg halvdelen af kagerne med den flade side opad og sprøjt en top creme på hver. Læg de andre kager ovenpå og tryk dem let sammen, så cremen fordeler sig ud til kanten.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri