Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens og skyl 1 svinehjerte (ca. 200 g) grundigt. Skær hjertet i strimler.
  2. Pil og hak 1 stort løg (ca. 200 g).
  3. Svits hjertestrimlerne i 2 tsk flydende fedtstof. Lad løget svitse med.
  4. Tilsæt 2½ dl vand, ½ tsk tørret rosmarin, ½ tsk tørret chili, salt og peber.
  5. Lad retten småkoge i ca. 30 min.
  6. Skræl 1-2 gulerødder (ca. 100 g) og skær dem i stave. Bland gulerødderne i og lad dem koge med 5 min.
  7. Skær 100 g haricots verts i ca. 3 cm lange stykker og lad dem koge med i yderligere ca. 5 minutter.
  8. Jævn retten let og tilsæt et par dråber kulør.
  9. Servér retten med kartofler, kartoffelmos eller løse ris og salat.
  10. Portionen rækker til 2 personer.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „God mad – til små” gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge