Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Julen er hjerternes fest, så her får du den skønneste opskrifter på lækre honninghjerter, der får englene til at synge.
Sådan gør du:
  1. Ælt honning og mel sammen til en fast dej. Den skal være meget fast, men må ikke smuldre. Er den for tør, må du tilsætte lidt mere honning. Varm evt. honningen op til 35 grader, så er det lettere.
  2. Pak dejen i en frysepose og sæt den mørkt og køligt i mindst 14 dage og gerne op til 3 måneder.
  3. Sæt dejen på køkkenbordet og lad den få stuetemperatur.
  4. Rør potaske ud i en smule vand og ælt den i dejen.
  5. Rør æggeblommerne med hjortetaksalt og ælt det i dejen sammen med krydderierne.
  6. Rul dejen ud på et let meldrysset bord – den skal være ca. ½ cm tyk. Stik dejen ud til hjerter og udstik evt. et hul i hjerterne, hvis der skal bånd i. Læg kagerne på bageplader med bagepapir.
  7. Bag hjerterne i ca. 14 min. ved 170 grader eller 150 grader varmluft. Lad dem køle af på en rist og derefter hvile i en kagedåse i 1 uges tid.
  8. Pynt med smeltet chokolade eller glasur og evt. smuttede mandler eller glansbilleder.
Tips!
Først skal dejen modne mørkt og køligt i mindst 14 dage (jo længere tid, jo bedre) for smagens skyld. De færdigbagte kager skal igen hvile og trække fugt, før de har den helt rigtige konsistens. Hjælp dem evt. lidt på vej ved at lægge et overskåret æble eller en halv kartoffel ned i kagedåsen.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri