Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt honning, farin og fedtstof i en gryde. Tag gryden fra varmen og lad det svale lidt.
  2. Bland krydderier og natron i melet og rør det i den afsvalede fedtstofmasse.
  3. Ælt dejen sammen – dejen er nu meget lind, så det er en god idé at lade den svale lidt, inden den udrulles.
  4. Udstik julehjerter, store og små, sørg også for, at der udstikkes et hul til bånd, så figurerne kan hænges, hvis de skal det.
  5. Kom dem på bagepladen belagt med bagepapir.
  6. Bag dem ved 200 grader i 6-8 min., alt efter hvor store og tykke hjerterne er.
  7. Lad dem svale helt, inden de dekoreres med flormelis rørt sammen med pasteuriseret æggehvide.
  8. Flækkede mandler, cocktailbær, krymmel m.m. kan bruges som pynt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri