Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader. Giv honning og smør et opkog i en gryde, og lad det afkøle.
  2. Pisk æggene luftige med farin og pisk honningmassen i.
  3. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
  4. Vend til sidst grofthakkede mandler og marmelade i dejen, og fyld den i en smurt sandkageform (1 1/2 l).
  5. Bag kagen på ovnens nederste rille i 75-90 min.
  6. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og lad den stå i formen 10 min., før den vendes ud på en rist.
  7. Server kagen med koldt smør eller pynt den med glasur:
  8. Rør flødeost og smør godt sammen og tilsæt honning. Stil glasuren koldt, til den har smørbar konsistens.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri