Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det sammen. Tag gryden fra varmen og lad blandingen svale.
  2. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel med bagepulver, krydderier og pomeransskal og fold det i dejen med let hånd.
  3. Kom dejen i en velsmurt form (1 ½ liter) eller form beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagen på nederste rille ved 175 grader ca. 1 time. Lad kagen svale på en bagerist.
  5. Rør smør, flormelis og reven appelsinskal sammen til fyld.
  6. Skær kagen igennem på langs, når den er kold, og fordel fyldet imellem de to kagestykker.
  7. Smelt chokoladen og fordel den over kagen. Pynt med smuttede, halve mandler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Jutta Rømert
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri