Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Begynd med fyldet. Hak chokolade, nødder, figner, dadler og pomeransskal og bland det med rosiner og 2 spsk af melet.
  2. Pisk honning, sukker og æg godt sammen.
  3. Bland mel og bagepulver med reven appelsinskal og krydderier og rør det forsigtigt i honningblandingen sammen med fyldet.
  4. Kom dejen i en velsmurt bradepande eller bradepande beklædt med bagepapir ca. 18x25 cm.
  5. Bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 grader 35-40 min. Lad kagen blive kold.
  6. Skær kagen i mindre stykker ca. 3x3 cm. Smelt de to slags chokolade hver for sig og fordel chokoladen over kagestykkerne.
  7. Pynt med kandiserede violer, sølvkugler, cocktailbær og/eller kokosmel.
Tips!
Honningkonfekten kan overtrækkes udelukkende med mørk chokolade. Yderligere pynt kan være kandiserede roser, nødder, valnødder og/eller mandler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Jutta Rømert
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri