Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt honning, farin og smør i en gryde og hæld det i en skål. Sigt 500 g mel sammen med krydderier og rør det i honningmassen.
  2. Rør potasken ud i vand og rør det i dejen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen, til dejen kan æltes på bordet. Pak den i film og lad den hvile i køleskab i min. 1 time og gerne natten over.
  3. Rul dejen ud i ca. ½ cms tykkelse, del den i firkanter (15 x 15 cm) og læg dem på bageplader med bagepapir. Udstik en eller to enkle figurer og skær dejen omkring i „puslespils-stykker“.
  4. Skil dem lidt ad med en palet og bag dem i 8-10 min. ved 200 grader. Lad kagerne afkøle på en bagerist, skær dem evt. lidt til og pynt med glasur m.m. Pak i æsker eller kagedåser.
Tips!
Potaske kan erstattes af den dobbelte mængde bagepulver, som skal blandes tørt i melet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri