Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Honningroulade
(12 skiver)
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 8 min.
Fryse-egnet
50 g farin
100 g honning
100 g (ca. 1½ dl) mel
1 tsk ingefær
1 spsk vand
Fyld:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer og farin skummende. Pisk honning i. Pisk æggehviderne stive. Bland mel med bagepulver, krydderier og citronskal. Rør det i æggemassen sammen med vand. Vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst.
  2. Fordél dejen på bagepapir lagt på bagepladen (30 x 30 cm). Bag rouladebunden ved 225 grader i 7-8 min.
  3. Vend bunden over på sukkerdrysset papir og fordél abrikosmarmeladen over. Rul straks sammen herom.
Tips!
Rouladen kan også rulles sammen omkring en tilsvarende mængde sødet æblemos. Efter sammenrulning kan den overtrækkes med mørk chokolade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri