Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFjerkræ
Der er intet som delikat og velanrettet smørrebrød. Her følger et bud på hvordan du laver en lækker smørebrødsanretning til fire personer.
Hønsesalat med æble og sprødt kyllingeskind
4 stykker smørrebrød
Arbejdstid: 30 min.
Koge-/stegetid: ca. 40 min.
3-4 stilke frisk estragon
4 skiver hvedebrød
Tilbehør: et lille bundt bredbladet persille
Pynt: lidt frisk estragon
Sådan gør du:
  1. Sprødt kyllingeskind:
  2. Hiv forsigtigt skindet af de rå bryster eller lår. Skær skindet ud i 6-8 stykker, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Stræk skindet så meget ud som muligt. Læg et stykke bagepapir ovenpå. Sæt f.eks. et ovnfast fad over, så skindet ligger helt fladt.
  3. Sæt bagepladen i ovnen ved 200 grader, og bag skindet sprødt i 15-20 min.
  4. Hønsesalat:
  5. Læg kyllingebryst eller -lår i en gryde, krydr med salt, og hæld lidt vand ved. Damp kødet under låg i ca. 30 min., til det er færdigt. Lad det køle af. Riv kyllingekødet i mindre stykker.
  6. Skær skrubbede jordskokker i små terninger, og kog dem i ca. 3 min. i kogevandet fra kyllingen, til de er tilpas møre. Lad dem dryppe af, og afkøl dem.
  7. Bland hønsesalaten af koldt kyllingekød, kogte jordskokker, små stykker rå æble og mayonnaise smagt til med lidt friskhakket estragon, salt og peber.
  8. Anret hønsesalaten på brødskiver med persilleblade. Kom sprødt kyllingeskind og estragon på toppen. Servér straks.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri