Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingekødet i en gryde med varm bouillon og lad det simre under låg 12-15 min.
  2. Lad kødet afkøle i bouillonen.
  3. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Steg dem på en pande med smør og karry og krydr med salt og peber.
  4. Hæld dem over på en tallerken og lad dem afkøle.
  5. Rens peberfrugten og snit den i tynde strimler. Lad ærterne tø op.
  6. Pisk mayonnaise sammen med syrnet fløde og rør karrysvampene i.
  7. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  8. Skær det afkølede kyllingekød i skiver og vend dem i dressingen sammen med peberfrugt og ærter.
  9. Anret i en skål foret med skyllede salatblade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri