Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrab skællene af hornfiskefileten og klip finnerne af.
  2. Del fileten i 4 stykker og drys dem indvendigt med salt og peber.
  3. Skyl og pluk persillen og blancher den i kogende, letsaltet vand i et øjeblik.
  4. Fordél den afdryppede persille på fisken, rul dem sammen og bind med snor.
  5. Vend dem i mel krydret med salt og peber og steg dem på en pande med smør eller olie (i alt 12-15 min. Efter tykkelse).
  6. Rør sukker ud i citronsaft eller vineddike og rør cremefraichen i.
  7. Smag til med salt og peber og vend radiser, agurk og æble i.
  8. Anret med hornfiskerullerne og giv rugbrød til.
Tips!
Smør evt. fisken med sennep, før den fyldes med persille. Gem evt. radisebladene de kan bruges som spinat.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge