Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En hotdog med hjemmelavet agurkesalat, ketchup, sennep og løg er et sikkert hit.
Sådan gør du:
  1. Agurkesalat: Snit agurken i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
  2. Lav en lage ved at blande eddike med vand, sukker, salt og peber. Vend agurkeskiverne i lagen, og lad salaten trække i 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
  3. Lun brødene. Steg pølserne ved jævn varme i olie, til de er sprøde og gennemstegte.
  4. Flæk brødene, og fordél en stribe ketchup og sennep i hver. Fordél herover pølser, rå løgternin-ger og agurkesalat.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri