Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Louisa Lorang: "Disse små snaskede vinger spiser jeg bare, som de er, fra en buffet eller som en forret. De er ekstra skønne med en simpel dressing rørt af yoghurt og blå ost og med et par sprøde stængler bladselleri til".
Hotwings
(4-5 personer)
Vinger:
2 spsk. sød paprika
2 spsk. løgpulver
1 spsk. groft salt
Marinade:
3 fed hvidløg
1 spsk. ingefær
¼ dl soja
1 spsk. maizena
1-2 spsk. vand
Sådan gør du:
  1. Vinger:
    Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose. Kom vingerne i posen, og ryst den.
  2. Vend vingerne i lidt olie, og grill dem på en varm grill. De skal have 15-20 min. i alt, eller til de er gennemstegte. Vend vingerne jævnligt, så de ikke brænder på.
  3. Marinade:
    Kom imens eddike, sukker, finthakket hvidløg, finthakket ingefær og soja i en kasserolle, og kog det op. Bland maizenaen med lidt vand, og rør blandingen i den varme marinade. Lad det koge op igen. Tag marinaden af varmen, og lad den afkøle en smule.
  4. Smid de gennemstegte kyllingevinger i den afkølede marinade, og servér straks. Servietter er et must!
Tips!
Servér gerne vingerne som forret, evt. med en stærk kålsalat til.
Velbekomme!
Opskrifter: Louisa Lorang (fra kogebogen "Grillbar")
Foto: Anders Schønnemann
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge