Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Den lækre yoghurtis er nem og hurtig at lave - frys den ned, eller nyd den med det samme. Her har vi serveret isen med sprøde havrekager.
Hurtig yoghurtis med bær og sprøde havrekager
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 16 min.
Hurtig yoghurtis:
2 1⁄2 dl flormelis
Sprøde havrekager: (ca. 15 stk.)
50 g smør
50 g sukker
Sådan gør du:
  1. Yoghurtis: Kom frosne bær i en blender eller foodprocessor. Blend hurtigt, til det er ensartet, og tilsæt flormelis og yoghurt. Servér straks med havrekager.
  2. Sprøde havrekager: Smelt smørret i en gryde. Rør sukker i og lad massen køle lidt af, før æggehviden røres i. Smør en teske- fuld dej tyndt ud på bagepapir med bagsiden af en spiseske. Drys hver kage med havregryn og bag dem i midten af ovnen ved ca. 175 grader 8-9 min. Der kan være ca. en tredjedel af dejen på én bageplade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch & Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri