Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i ét ad gangen.
  2. Smelt chokoladen og rør den i æggemassen sammen med kvark samt skal og saft fra citronen.
  3. Bland mel med vaniljesukker og bagepulver og vend det i. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175 grader i 40 min. Lad den svale, før den deles til 2 bunde.
  4. Pisk fløden til let skum og pisk sukker i. Fordel lidt af flødeskummet mellem bundene sammen med hele eller delte bær, f.eks. jordbær, hindbær eller lignende.
  5. Fordel smeltet hvid chokolade over øverste bund. Sprøjt striber af mørk chokolade på den hvide chokoladeglasur og træk striber i den med en lille kniv.
  6. Sprøjt flødeskum i kanten og pynt evt. med bær.
Tips!
Pas på den hvide chokolade, når den smeltes. Den er mere sart end den mørke, det vil sige, at den gryner, hvis den udsættes for kraftig varme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri