Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Hybenpuré
2 personer
Arbejdstid:
20 min.
Kogetid: 30 min.
Fryse-egnet
(ca. 3/4 liter)
Sådan gør du:
  1. Skær stilk og blomst af de friske hyben og vask dem i koldt vand.
  2. Sæt dem over i en gryde med vand og giv dem et opkog.
  3. Skru ned for varmen og lad dem simre 20-30 min. Pres hyben og væde gennem en sigte og tilsæt citronsaft.
  4. Opbevar puréen i køleskab i 1-2 dage eller frys den i mindre portioner.
  5. Brug evt. tørrede hybenskaller: Udblød 2 dl tørrede hybenskaller i 3/4 liter vand i 15 min. Sæt det over at koge i ca. 20 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri