Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Hybensirup
Arbejdstid:
20 min.
Kogetid: 40 min.
Ikke fryse-egnet
(1/2-3/4 liter)
Sådan gør du:
  1. Skær stilk og blomst af de friske hyben og vask dem i koldt vand.
  2. Sæt dem over i en gryde med 1 liter vand. Giv dem et opkog og lad dem simre møre, ca. 25 min.
  3. Si væsken gennem en sigte og derefter gennem et klæde eller kaffefilter over i en ren gryde.
  4. Tilsæt sukker og kog siruppen i ca. 10 min.
  5. Smag til med citronsaft. Hæld siruppen på en skoldet flaske og opbevar den i køleskab.
  6. Brug siruppen til is, pandekager og kager – eller til drinks med danskvand eller hvidvin.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge