Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Hyben/yoghurt-is
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Fryse-egnet
(ca. 1 liter)
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog puréen igennem med sukker. Rør kartoffelmel ud i koldt vand.
  2. Tag puréen af varmen og rør kartoffelmelet i.
  3. Hæld det i en skål til afkøling. Rør yoghurten i den afkølede hybenpuré og hæld den over i en plasticbøtte.
  4. Sæt den i fryseren 4-6 timer. Rør isen igennem et par gange undervejs.
  5. Server gerne med sprøde kager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri