Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Hyldeblomst-is er en frisk og meget lækker dessert. Isen er indbegrebet af sommer og er skøn som tilbehør til et stykke kage, men hyldeblomst-is kan også bruges i en milkshake.
Sådan gør du:
  1. Hak de skyllede hyldeblomster med en kniv og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og citronsaft. Giv det et opkog, skru ned og lad det koge 5 min. Blend det jævnt.
  2. Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk den varme hyldeblomstpuré i. Bliv ved med at piske, til det bliver en tyk og luftig creme (ca. 5 min).
  3. Pisk fløden til blødt skum og vend det i. Fyld isen i en form og sæt den i fryseren i mindst 4 timer. Servér isen med friske jordbær eller hindbær.
  4. Tip: Uden for sæson kan isen tilberedes med 1 dl tørrede hyldeblomster (ca. 15 g).
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri